Hi ha qui pensa que cada gripau amaga al seu interior un príncep encantat. I que l’única manera de desfer l’encanteri és petonejar el gripau de torn fins que recuperi la seva figura principesca. Si més no, aquesta és la solució que aconsellen els contes de fades clàssics.

Per a molta gent, aquestes històries no són més que romanços; però sempre pots trobar alguna princesa somiadora que s’entesta a fer la prova, no fos cas que l’amor de la seva vida l’esperés a la bassa de la cantonada. Com la princesa MuaMuà, per exemple.

La MuaMuà és una de les protagonistes de l’últim conte que he escrit per a la revista El Tatano. L’efusivitat d’aquesta princesa petonera la durà a assaltar per sorpresa el gripau Badoc pensant que, aquest cop sí, es convertirà en príncep blau. Aviat comprovarà que el seu petó imprevist no provoca cap transformació especial. O potser sí? Perquè en Badoc continuarà fent tota la fila d’un gripau, però alguna cosa canviarà al seu interior…

Podeu llegir el conte al número d’abril d’El Tatano. Aquí en teniu la versió online. No us perdeu les il·lustracions que l’acompanyen, obra de Carles Arbat. Una autèntica meravella!

També podeu escoltar la fantàstica versió radiofònica del conte que va fer Ara Va de Bo per al programa El gripau blau de Ràdio Estel.


Disseny imatge: Graficzny