El pitjor que els podria passar a l’Eleanor i l’Alistair Brocket és que alguna cosa destorbés la seva existència perfectament normal i avorrida. Fins ara han tingut sort: gaudeixen d’una vida discreta, amb feines d’allò més corrents i dos fills prou assenyats. Quan neix la seva tercera criatura, però, tot canvia. Perquè en Barnaby flota; per més que ho intenti, no ho pot evitar.

Aquesta actitud indisciplinada i vergonyosa no la pot acceptar un matrimoni com els Brocket. I és per això que decideixen acabar amb el problema d’una manera força dràstica. La decisió dels pares obliga en Barnaby Brocket a emprendre un viatge fantàstic gràcies al qual descobrirà que ser diferent no és tan dolent com sembla.

El noi que no tocava de peus a terra és una tendra i divertida novel·la infantil escrita per John Boyne i il·lustrada per Oliver Jeffers. Un tàndem perfecte per a una història fantàstica farcida de personatges carismàtics que representen tot un catàleg d’exemples de la diferència a la societat.

Trobareu la meva ressenya completa d’aquesta novel·la al blog de LIJ de la llibreria Al·lots.


Disseny imatge: Eduardo Mejia