Setembre ha passat amb gran energia pel blog de la llibreria Al·lots El Petit Príncep. Va arribar carregat de ressenyes de literatura infantil i juvenil, tantes com per publicar-ne una cada dia. Entre aquestes ressenyes figuraven les meves aportacions: després d’una pausa vergonyosament llarga, durant l’estiu vaig poder posar-me al dia amb les col·laboracions pendents. I aquí les teniu:

  • L’estrany cas de l’Origami Yoda, de Tom Angleberger. O com convertir-se en gurú de la classe gràcies a una titella de dit. Un llibre entretingut i francament divertit.
  • Tremolaran les ones, de Ximo Cerdà. Una interessant novel·la d’aventures que descriu l’episodi pirata viscut pels habitants de Cullera el 1550. Els estómacs delicats, millor que no la tastin.
  • Fantasmes enfarinats, de Marcus Sedgwick. Com reacciona la família Altramà quan descobreix un fantasma al seu castell? El corb Edgar ens ho explica amb el seu particular sentit de l’humor.
  • El rei rodolí, de Carles Sala i Vila. Història d’un rei que s’aficiona massa a la poesia. Un conte senzill, fresc, divertit.. i una mica indignat. Si el llegiu, entendreu per què.
  • Cantan los gallos, de Marisol Ortiz de Zárate. Una altra novel·la d’aventures històrica. Ideal per descobrir la vida a la península a començaments del segle XVI.


Disseny imatge: Antonina Khisametdinova en Behance