Cavall Fort publica, al seu darrer número, la meva col·laboració més recent amb aquesta revista. Es tracta d’un reportatge sobre el CD Terrassa Hockey, el club degà de l’hoquei sobre herba a l’estat espanyol, centenari des de fa un parell d’anys.

Preparar aquest article em va permetre descobrir un esport del que, sincerament, no en tenia gaire coneixement. Vaig poder compartir un matí amb alguns membres del CD Terrassa Hockey, que em van explicar la història del club i em van fer veure els seus valors principals: esforç, treball en equip i joc net.

Si llegiu el reportatge coneixereu la història d’aquest club llegendari, d’on han sortit nombrosos jugadors olímpics i que, a més, organitza un prestigiós torneig europeu per a nens i joves. També descobrireu l’estreta relació de Terrassa amb l’hoquei sobre herba i comprovareu com ha evolucionat aquest esport des dels inicis del club fins ara.


Disseny imatge:
www.mockupworld.co