Qui és mondorino?

Darrere aquest àlies s’amaga Chus Díaz Diz, periodista freelance. Coneix la seva experiència professional i descobreix com et pot ajudar.

quien es mondorino

Hi havia una vegada…

La imatge parla sola. La Chus es va començar a interessar per l’art de domar paraules de ben petita. Com es pot apreciar a la fotografia, amb prou feines sabia caminar però ja mostrava un instint natural per atrapar vocables exòtics. La seva cara, radiant de felicitat, ho diu tot.

Ja a l’etapa escolar, es va apassionar per la lectura. Podia passar-s’hi hores, a la biblioteca, tafanejant llibres sense saber quin triar. Allà va començar el seu romanç etern amb la literatura infantil i juvenil. Aviat va descobrir que també li agradava inventar i escriure les seves pròpies històries.

Per apropar-se al seu somni de ser domadora, va estudiar periodisme. Des de llavors ha treballat atrapant i ensinistrant paraules indòmites per a diverses empreses i mitjans de comunicació escrits i online.

Comunicació i creativitat

La Chus compta ja amb una llarga trajectòria com a domadora de paraules rebels. Després d’identificar i atrapar al vol les paraules exactes que necessita cada projecte, les ensinistra perquè responguin als objectius de cada client:

Informar

Explicar la realitat d’una manera clara, rigorosa i detallada.

Col·laboracions periodístiques

Sorprendre

Seduir el públic amb la informació més temptadora.

Comunicació corporativa

Educar

Ajudar els nens a descobrir el món i entendre’l.

Projectes infantils divulgatius

Connectar

Atreure els internautes amb la interactivitat com a aliada.

Gestió de xarxes
socials

Viatjar

Imaginar universos nous, explorar-los i donar-los a conèixer.

Redacció creativa i literària

Alguns clients

Col·laboracions periodístiques. Peonza, Diffusion Sport, RACC, Faristol, Krowten Network, Digital Bakers, Llibreria Al·lots, Ulled Asociados

Comunicació corporativa. Deedu, Brandspotting, Valeri Consultors, Fundació Ajuda i Esperança, API Barcelona, Emagister, AIC, Ki Visual

Projectes infantils. Text, Principia Kids, Edicions Baula, Cavall Fort, Sinergia Value, Mainada Interactive, Kidekom

Gestió de xarxes socials. Cavall Fort, Text, Digital Bakers, API Barcelona

Redacció creativa. El Tatano, Sinergia Value, Ajuntament de Premià de Mar